Piksi otkrio karte: Debituju Banjalučanin i Zvezdin "Kanađanin"

Babić je Banjalučanin koji je prošao sve omladinske selekcije, a može se pohvaliti i da je osvojio Mundijalito 2015. godine

16.09.2022. 11:06
  • Podijeli:
Dragan Stojković_Profimedia.jpg Foto: Profimedia

Selektor Srbije Dragan Stojković objavio je spisak fudbalera na koje računa za novu akciju u okviru Lige nacija.

Piksi će u mečevima protiv Švedske 24. septembra u Beogradu i Norveške tri dana kasnije u Oslu šansu ukazati dvojici debitanata: Srđanu Babiću iz Almerije i Zvezdinom krilu Stefanu Mitroviću.

Babić je Banjalučanin koji je prošao sve omladinske selekcije, a može se pohvaliti i da je osvojio Mundijalito 2015. godine. Kako još nije debitovao za A reprezentaciju, a igra u sve boljoj formi, Stojković je odlučio da mu pošalje poziv.

Mitrović, s druge strane, ima i srpsko i kanadsko državljanstvo s obzirom na to da je imao šest mjeseci kada je njegova porodica preselila u Hamilton. Kanađani bi ga rado vidjeli u svom nacionalnom timu, međutim, Stojković ima drugačije planove i želi što prije da "kapariše" sjajno krilo koji blista na startu ove sezone.

Piksi je za novu akciju pozvao sljedeće adute, golmani: Vanja Milinković-Savić (Torino), Marko Dmitrović (Sevilja), Marko Ilić (Kortrajk), defanzivci: Miloš Veljković (Verder), Strahinja Pavlović (Salcburg), Stefan Mitrović (Hetafe), Strahinja Eraković (Crvena zvezda) Srđan Babić (Almerija), Filip Maldenović (Legija), Aleksa Terzić (Fiorentina), Erhan Mašović (Bohum), vezisti: Nemanja Gudelj (Sevilja), Sergej Milinković Savić (Lacio), Ivan Ilić (Verona), Filip Kostić (Juventus), Saša Lukić (Torino), Uroš Račić (Braga), Nemanja Maksimović (Hetafe), Andrija Živković (PAOK), Darko Lazović (Verona), Nemanja Radonjić (Torino), Filip Đuričić (Sampdorija), Stefan Mitrović (Crvena zvezda), napadači: Dušan Tadić (Ajaks), Aleksandar Mitrović (Fulam), Dušan Vlahović (Juventus), Luka Jović (Fiorentina).

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()