Piksi objasnio: Nije važno samo pobijediti, već i na koji način

"Čestitke idu na adresu igrača. Meni je drago da naše fudbalske ideje daju rezultat. Nije važno samo pobijediti, već i kako, na koji način"

28.09.2022. 09:09
  • Podijeli:
Dragan Stojković Piksi_FSS-1664348579083.webp Foto: FS Srbije

Selektor srpskih fudbalera Dragan Stojković nije skrivao zadovoljstvo nakon pobjede u Norveškoj (2:0), kojom su Orlovi napravili svojevrstan het-trik.

Plasirali su se u elitnu diviziju Lige nacija, izborili baraž u kojem ih dvije pobjede vode na Evro 2024, te osigurali drugi šešir pred žrijeb kvalifikacija za istu smotru.

A Piksi ne bi bio to što jeste da ne gleda na svaki detalj i iznova insistira na tome da njegova četa uvijek igra napadački. Trijumf u Oslu je plod takve igre.

"Čestitke idu na adresu igrača, oni proizvode igru, žrtvuju se, bore, potpuno su solidarni jedni sa drugima. Meni je drago da naše fudbalske ideje daju rezultat. Nije važno samo pobijediti, već i kako, na koji način. Briljantno smo odigrali i potpuno zasluženo pobijedili. Sve čestitke igračima za fenomenalne rezultate u Ligi nacija. Prije početka takmičenja rekli smo da nam je cilj prvo mjesto i zasluženo smo ga osvojili", poručio je proslavljeni fudbaler.

Stojković je istakao da su direktan plasman na Mundijal i proboj u A diviziju LIge nacija plod kvaliteta igrača, ali i njihovih međusobnih odnosa.

"Srbija uvijek ide na pobjedu, želi da pokaže atraktivan i napadački fudbal. Napravili smo lijepe stvari, zahvaljujući zdravoj grupi fudbalera koja razumije taktičke zamisli. Vidjeli ste nevjerovatnu solidarnost na terenu i radost poslije drugog gola. To mnogo govori", zaključio je Piksi.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()