Pijani Carragher intervjuisao nogometaša i do suza nasmijao legende u studiju

Dao sebi oduška

02.05.2024. 09:40
  • Podijeli:
jamie screenshot-66333264e4070.webp Foto: Screenshot

Nogometaši Borussije iz Dortmunda sinoć su na domaćem terenu Signal Iduna Parka sa minimalnih 1:0 savladali Paris Saint Germain u prvom meču polufinala Lige prvaka.

Utakmici je kao stručni komentator CBS Sportsa prisustvovao legendarni nogometaš Liverpoola Jamie Carragher, koji je jedan dio utakmice proveo i na čuvenom "Žutom zidu", tribini s najvatrenijim navijačima Milionera.

Carragher je poslije utakmice intervjuisao nogometaše za pomenutu televiziju, priznao je da je popio osam piva, a i po njegovom ponašanju bilo je potpuno jasno da je pijan.

"Uzeo sam cheeseburger oko pola dva, kad sam stigao u hotel. To bi moglo objasniti zašto mi se petlja jezik. Popio sam oko osam piva u "Žutom zidu", imam novu obitelj i prijatelje", rekao je Jamie Carragher s osmijehom od uha do uha pa primijetio sunarodnjaka iz Borussije Dortmund Jadona Sancha i pozvao ga na intervju.

Bivši nogometaši Thierry Henry, Alessandro Del Piero i Micah Richards u studiju CBS-a nisu mogli da se suzdrže i prasnuli su u smijeh.

"Ako dođeš do finala, možemo li skupa popiti nekoliko piva?", pitao je na kraju intervjua Carragher Sancha, koji je kratko odgovorio da ne pije.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()