Petev: Sretni smo zbog prvog mjesta, čestitam momcima

"Moram čestitati svim momcima i kapitenu Džeki za ovo što su uradili. Sretni smo. Navijači su bili odlični"

23.09.2022. 23:05
  • Podijeli:
ivaylo_petev_reuters-1663967105717.webp Foto: Reuters

Selektor reprezentacije BiH Ivaylo Petev rekao je nakon večerašnje utakmice da je izuzetno sretan zbog pobjede i osiguranog prvog mjesta u Ligi nacija.

"Rekao sam i ranije da će ova utakmica biti teška, jer je Crna Gora jaka reprezentacija. Moram čestitati svim momcima i kapitenu Džeki za ovo što su uradili", rekao je Petev.

Još jednom se zahvalio navijačima na sjajnoj podršci koju su pružali tokom cijekle utakmice.

"Sretni smo, osvojili smo prvo mjesto u grupi. Navijači su bili odlični i želim da ih pozdravim zbog podrške koju su dali igračima", rekao je Petev.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()