Partizan izgubio najduži meč srpskog fudbala

Partizan ostaje na četvrtoj poziciji sa pet bodova manje od Čukaričkog i TSC

20.04.2023. 19:20
  • Podijeli:
nemanja tošić fk čukarički (2)-6404d11d17d7d.webp Foto: FK Čukarički

Fudbaleri Čukaričkog pobijedili su danas ekipu Partizana sa 1:0 (0:0), u utakmici 30. kola Superlige Srbije.

Jedini gol na utakmici postigao je Đorđe Ivanović u 47. minutu.

Ovom pobjedom Čukarički je ostao na trećem mjestu na tabeli Super lige Srbije sa 62 boda, koliko ima i TSC na drugom mestu, dok Partizan ostaje na četvrtoj poziciji sa pet bodova manje od obje ekipe pred početak plej-ofa.

U plej-ofu Partizan za sedam dana ponovo gostuje na Banovom brdu, a potom će biti domaćin u vječitom derbiju protiv Crvene zvezde.

Utakmica je odigrama pred praznim tribinama, pošto je meč u prvobitnom terminu prekinut odlukom sudije koji je ustanovio da nije bilo uslova za igru zbog ponašanja navijača Partizana.

Kao što je poznato, u pitanju je meč započet prije devet dana, a nastavljen ovog četvrtka od 22. minuta, te se zbog toga može smatrati i najdužim u istoriji srpskog fudbala.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()