Ovako izgledaju stopala vrijedna milijardu eura

Fanovi ostali u šoku

19.03.2024. 10:11
  • Podijeli:
Tan2024-02-0820041564_7 kristijano ronaldo (P Photo-65c614db682ba.webp Foto: Tanjug/AP Photo

Cristiano Ronaldo odigrao je 1001 utakmicu u klupskoj karijeri i njih 205 za reprezentaciju (podaci s Transfermarkta) i odradio nebrojene treninge kroz više od 20 godina profesionalne karijere i još desetak godina probijanja kroz mlađe kategorije. Svakodnevno obuvanje kopački i udaranje lopte ostavili su trag na njegovim stopalima.

Primijetili su to njegovi fanovi na društvenim mrežama na kojima je portugalski napadač An Nassra objavio fotografiju s odmora. Na njoj se, uz bazen u prvom i more u drugom planu vide i njegova nesavršena stopala.

"Sigurno se svaki dan budi s ludom boli", "njegovi nožni prsti viču upomoć", samo su neki od komentara Ronaldovih pratitelja nakon objavljene fotografije. Nije ovo prvi put da se o Ronaldovim stopalima diskutira u javnosti.

Poznata je anegdota koju je ispričao Weston McKennie iz dana provedenih u Juventusu s Ronaldom. Prilikom jedne masaže na kojoj je bio Ronaldo, američki nogometaš vidio je njegove noge i zgrozio se.

"Stopala ti izgledaju užasno", rekao je Ronaldu.

"Prijatelju, ovo stu stopala od milijardu eura", odgovorio mu je Portugalac.
 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()