Otkriveno ko je i kako napravio skandal sa "zvukovima" na žrijebu za EURO

YouTuber Jarvo, po pravom imenu Daniel Jarvis, tvrdi da je odgovoran za incident koji je gotovo zasjenio izvlačenje grupa za Evropsko prvenstvo u Njemačkoj

03.12.2023. 12:15
  • Podijeli:
EURO2024_zrijeb_foto_UEFA Cropped-656c514e973b5.webp Foto: UEFA

Sinoć je u Hamburgu održano žrijebanje grupa za Evropsko prvenstvo koje se naredne godine igra u Njemačkoj, a tokom kojeg se desio veliki skandal.

U momentu kada su organizatori izvlačili Srbiju, neko je pustio zvukove iz filmova za odrasle. Taj zvuk se kasnije povremeno gubio, ali se ponavljalo slično do samog kraja žrijeba.

YouTuber Jarvo, po pravom imenu Daniel Jarvis, tvrdi da je odgovoran za incident koji je gotovo zasjenio izvlačenje grupa za Evropsko prvenstvo u Njemačkoj.

Nije prošlo dugo prije nego što je neko preuzeo zasluge za šalu koja će dugo ostati u sjećanju. YouTuber i šaljivdžija Daniel Jarvis podijelio je video na svojim društvenim mrežama.

Jarvis je odlučio uživo prenositi događaj na svom Twitter profilu. Izvukao je telefon iz džepa i najavio svojim pratiteljima “veliku, veliku šalu”.

Zatim je pozvao broj telefona koji je bio postavljen u dvorani u Hamburgu, a nekoliko sekundi kasnije, čuli su se pornografski zvukovi. Nije jasno kako mu je uspjelo unijeti telefon u dvoranu, ali ovo nije prvi put da je izveo sličan potez.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()