Otimačina: Milan nanišanio zvijezdu Intera

Toliko puta ponovljeno u fudbalu - nikad ne reci nikad

22.06.2023. 11:05
  • Podijeli:
Romelu Lukaku Inter_Luca Bruno AP Tanjug-641034f505253.webp Foto: Luca Bruno / AP / Tanjug

Čelnici Milana razmišljaju o pomalo luckastoj ideji, da napad pojačaju dojučerašnjim adutom ljutog gradskog rivala Intera, Romeluom Lukakuom.

Kako piše "Gazeta delo Sport", novi direktorski tandem Đorđo Furlani - Žefri Monkada želi da Olivijeu Žiruu pridoda još jednog sentarfora. I, kako se navodi, došao je na senzacionalnu ideju da pokuša sa Lukakuom.

Senzacionalnu, jer Belgijanac je u dva navrata već nosio dres gradskog rivala i pride odbio ponudu iz Saudijske Arabije kako bi se vratio u plavo-crni dio Milana.

Romelu se po isteku pozajmice vratio u Čelzi, ali će teško ostati u Londonu. Engleski klub je već doveo Kristofera Enkunkua, aktiviraće i klauzulu Nikolasa Džeksona iz Viljareala i mjesta za Belgijanca na "Stamford Bridžu" nema.

Inter je već krenuo u misiju njegovog novog povratka, Pjero Auzilio nedavno je bio u Londonu kako bi se raspitao može li da dobije Romelua na novu, nešto skuplju pozajmicu od prethodne. Novca za otkup nema.

To je upravo karta na koju bi Milan da odigra. Poslije izvjesne prodaje Sandra Tonalija u kasu će se sliti približno 70.000.000 evra. Samo, koliko bi Lukaku koštao, budući da su ga Plavci platili 113.000.000 evra prije samo dve godine?

Ni izbliza toliko, tvrdi "Gazeta". Navodno, londonski klub bi prihvatio 40 miliona za Belgijanca, a milanski klub mogao bi da ispuni taj zahtjev.

Naravno, Lukakuova odluka će na kraju biti presudna. Toliko je puta isticao ljubav prema Interu i govorio kako ne bi išao u redove gradskog rivala, ali toliko puta ponovljeno u fudbalu - nikad ne reci nikad.

Ako se tome doda da su Roso-neri na pragu dovođenja Markusa Tirama, u ranoj fazi prelaznog roka bi mogli da "zacementiraju" napadačke opcije.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()