Osuđen za silovanje, varao suprugu, a ona mu se vratila: Alves ponovo podijelio mišljenje javnosti

Alves se žalio na presudu od četiri i po godine i nastavio je taj proces žalbom i dok proces traje, bit će na slobodi

02.04.2024. 22:27
  • Podijeli:
dani alves reuters-65c0bc462a4ef.webp Foto: Reuters

Zbog toga je više od godinu dana proveo iza rešetaka, a nedavno je osuđen na četiri i po godine zatvora. Izašao je uz kauciju od milion eura, a njegova supruga Joana Sanz je vjerovatno iznenadila mnoge kada je podijelila fotografiju dvije ruke kako se drže. Bile su to ruke same Joane Sanz i Danija Alvesa.

Iako je fotografija objavljena, za sada ne može sa stopostotnom sigurnošću tvrditi da li su se zaista pomirili, ali baš zbog toga o njenoj fotografiji se naširoko piše, većinom u negativnom kontekstu.

Alves se žalio na presudu od četiri i po godine i nastavio je taj proces žalbom i dok proces traje, bit će na slobodi, mada će morati da se javlja sudu na sedmičnom nivou.

Sanz je nakon Alvesovog hapšenja tražila razvod, ali su se očito stvari u međuvremenu promijenile i to je razočaralo mnoge, koji su se pozivali na principe.

“Neka ovaj mjesec bude dobar, budite jači nego što ste bili do danas. Osjećajte se zahvalno jer, uprkos svemu, vi ste tu. Ovog mjeseca primite i dajte ljubav, neka vam ovo bude mjesec kada osjećate mir i sreću zbog svega za šta ste se borili i zbog onoga što ćete tek postići. Neka april bude pozitivan mjesec za sve”, napisala je Sanc između ostalog.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()