Orlovi odradili posljednji trening pred Kamerun

Utakmicu drugog kola grupe G Srbija će odigrati protiv Kameruna u ponedeljak od 11 sati

27.11.2022. 11:36
  • Podijeli:
Filip Kostić trening katar fss-1669543314540.webp Foto: FSS

Reprezentaciju Srbije poslije poraza od petostrukog svjetskog prvaka Brazila (0:2) u prvom kolu grupe G Mondijala u Kataru očekuje susret sa Kamerunom.

Drugu utakmicu u Dohi Orlovi će odigrati u ponedeljak od 11 sati, a danas su odradili posljednji trening pred taj duel.

Srpski reprezentativci trenirali su po jakom suncu i na temperaturi od 32 stepena Celzijusa.

Selektor Dragan Stojković Piksi izveo je na teren fudbalere od 11.30 sati po lokalnom vremenu kako bi se, bar donekle, aklimatizovali na uslove koji ih čekaju sutra, kada meč počinje u 13 sati po lokalnom vremenu.

Prvih 15 minuta treninga bilo je otvoreno za medije, a na terenu su bili svi srpski reprezentativci, uključujući i Filipa Kostića, Dušana Vlahovića, Aleksandra Mitrovića i Sergeja Milinkovića-Savića.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()