Oglasio se Salah nakon okršaja sa Kloppom: Ako danas progovorim bit će mnogo vatre

Kloppa će naslijediti Arne Slot, a već sada je jasno kako Nizozemca očekuje veoma, veoma težak posao

27.04.2024. 17:52
  • Podijeli:
liverpul vest hem-662d053b85c10.webp Foto: Jonathan Brady/PA via AP

Fudbaleri Liverpoola još jednom su rastužili svoje navijače i tako ostali bez šansi za titulu prvaka Engleske.

Tim Jurgena Kloppa izgleda zaista neprepoznatljivo, nema tu zaštitnog znaga Jurgena Kloppa kroz “Geggen-pressing”, a u igračima se vidi nedostatak žara.

Nakon poraza od Evertona, danas su Redsi odigrali samo 2:2 sa West Hamom, a situacija je kulminirala okršajem Jurgena Kloppa i Mohameda Salaha.

Po završetku susreta medije je zanimalo šta se tačno desilo pa su zaustavili Egipćanina kako bi im on objasnio, ali je Salah imao neočekivan odgovor:

“Ako danas progovorim bit će mnogo vatre”, rekao je Salah i prošao.

Čini se kako će Kloppov mandat na klupi tima kojeg je vratio u sam vrh evropskog nogometa završiti neslavno, a toliko željena, druga titula prvaka sa ovim timom ostat će samo san.

Stiče se dojam kako su fudbaler koje je upravo Nijemac lansirao u vrh i napravio klasama okrenule leđa harizmatičnom stručnjaku, a navijačima srušili snove o velikom slavlju na rastanku.

Kloppa će naslijediti Arne Slot, a već sada je jasno kako Nizozemca očekuje veoma, veoma težak posao.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()