Oglasio se bivši selektor Hadžibegić: Otkrio je mračnu istinu oko reprezentacije BiH

Hadžibegić je u razgovoru za crnogorski Lobsport kazao kako reprezentativci BiH odnos iz klubova moraju prenijeti u reprezentaciju, što očigledno nije slučaj

02.12.2023. 16:30
  • Podijeli:
Faruk Hadžibegić_Armin Durgut Pixsell-649de5832342b.webp Foto: Armin Durgut / Pixsell

Bivši selektor BiH Faruk Hadžibegić, komentarisao je nesupjeh “Zmajeva” u kvalifikacijama za odlazak na Evropsko prvenstvo.

Hadžibegić je u razgovoru za crnogorski Lobsport kazao kako reprezentativci BiH odnos iz klubova moraju prenijeti u reprezentaciju, što očigledno nije slučaj.

“Nažalost kod nas je situacija da uspjeh i neuspjeh pravdamo kroz političku situaciju. Ima toga, jako je prisutno. Međutim, isto tako treba da pogledamo u realnost. Naša ekipa ima budućnost, mlada je, a sa druge strane moramo priznati i kvalitet protivničkih timova koji nije slabiji od našeg. Prema tome, jedno su želje, a realnost na terenu nešto drugo. Moramo čestitati protivnicima, a treba da izvučemo pouke šta bi trebalo napraviti da se plasiramo na Evropsko ili Svjetsko prvenstvo. Bosna i Hercegovina ima dobre igrače, fudbalere koji igraju u ozbiljnim evropskim ligama, ali taj profesionalni odnos koji dolazi iz klubova moramo ustoličiti u reprezentaciji”, poruka je Hadžibegića.

Kompletan intervju pročitajte OVDJE.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()