Oglasili se BH Fanaticosi nakon sinoćnje bakljade na utakmici Zmajeva

Danas su se oglasili na društvenim mrežama, a poslali su snažnu poruku

14.10.2023. 20:07
  • Podijeli:
bhfanaticos-facebook.jpg

Najvatreniji navijači reprezentacije Bosne i Hercegovine, popularni BH Fanaticosi sinoćnji meč naše reprezentacije obilježili su prekidom u znak protesta protiv rada Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.

Oni su u 55. minuti na teren ubacili veliki broj baklji, a tokom prekida sa tribina se čulo “Savez napolje”.

Danas su se oglasili na društvenim mrežama, a poslali su snažnu poruku.

“Na račun BHF-a posljednih sedmica i mjeseci stigle su razne bljuvotine i mahalske priče kako smo “plaćenici” i slično. Ne treba isključiti činjenicu da najviše takve riječi dolaze od jakih SparTanaca (T je rezervisano kao početno slovo riječi tastatura). Mase na protestima bilo koje vrste dokaz su letargije koja vlada u našem društvu. BHF je uvijek imao jasne stavove i strane za čitavu historiju svog postojanja i tako će ostati vječno, što se može vidjeti na DJELIMA, pa koliko god bila vrijedna ili ne. Za kraj poruka: Ukoliko niste od konkretne pomoći, bolje vam je da zauvijek ZAŠUTITE. Preko tuđih leđa nećete promijeniti ništa!”, poručili su BH Fanaticosi.

Naredni meč našu selekciju očekuje već u ponedjeljak kada će za protivnika imati selekciju Portugala. I na tom susretu očekuje se veliki broj Fanaticosa na tribinama.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()