Određene sudije za mečeve Kupa BiH, Peljto sudi Zrinjskom

Mečevi polufinala igraju se ove srijede, a krovna kuća bh. nogometa odredila je arbitre za ove mečeve

01.04.2024. 14:18
  • Podijeli:
irfan-peljto-foto-aa.jpg

Nakon što je završeno 24. kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine vremena za previše odmora nema i okrenut ćemo se mečevima polufinala Kupa Bosne i Hercegovine.

Mečevi polufinala igraju se ove srijede, a krovna kuća bh. nogometa odredila je arbitre za ove mečeve.

Tako će od 15 sati i 30 minuta snage odmjeriti Široki Brijeg i Borac, a glavni arbitar ovog susreta bit će Mirza Kazlagić iz Cazina, dok će mu pomagati Hasan Nanić i Sreten Udovičić.

Od 18 sati na rasporedu je i meč između Sloge i Zrinjskog, a glavni arbitar ovog susreta bit će Irfan Peljto iz Sarajeva.

Njegovi pomoćnici bit će Davor Beljo iz Mostara, te Dženan Milić iz Sarajeva.

Podsjećamo, putnici u veliko finale bit će poznati nakon revanš mečeva.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()