Određene sudije za 31. kolo Wwin lige BiH

Finiš najjačeg klupskog takmičenja u BiH

09.05.2024. 20:15
  • Podijeli:
Irfan_peljto_foto_EXPA_ laPresse_FabioFerrari-1665480285148.webp Foto: EXPA/ laPresse/ Fabio Ferrari

Delegirane su sudije za 31. kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Haris Halkić iz Sanskog Mosta sudiće prvu utakmicu kola koja se igra na Koševu između Sarajeva i Zvijezde 09. Sa njim su pomoćnici Hasan Nanić iz Bužima i Arnel Novalić iz Doboj-Istoka, a Ermin Sivac iz Zenice je četvrti sudija.

Igman u Konjicu dočekuje Željezničar, a ovaj susret će suditi Frano Jelić iz Širokog Brijega. Sa njim su asistenti Senad Ibrišimbegović iz Travnika i Mirza Demir iz Kaknja, dok je četvrti arbitar Elvedin Topuzović iz Tuzle.

Sarajlija Nihad Ljajić sudiće utakmicu Posušja i Sloge Meridian na Mokrom docu, a pomažu mu Enes Đozić iz Sarajeva i Boris Dujmović iz Mostara. Četvrti sudija je Mateo Musa iz Čitluka.

Glavni sudija na meču Široki Brijeg – Velež biće Dobojlija Dragan Todić. Pomažu mu Nebojša Žugić iz Banjaluke i Davor Maksimović iz Doboja. Četvrti sudija je Aleksandar Njegomirović iz Prnjavora.

Miloš Gigović sudi utakmicu Tuzla Citya i Borca u ponedjeljak na Tušnju. Pomažu mu Stefan Tešanović iz Istočnog Sarajeva i Goran Ilinčić iz Prijedora, dok je četvrti sudija Dragan Kesić iz Gradiške.

Admir Musić iz Sarajeva sudiće utakmicu GOŠK – Zrinjski. Pomažu mu Marijan Ćosić iz Širokog Brijega i Amir Kadić iz Sarajeva, a Irfan Peljto je četvrti sudija.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()