Određene cijene ulaznica za sarajevski derbi

Prednost kupovine imaju članovi Željezničara

28.02.2024. 11:31
  • Podijeli:
Grbavica_FK Željezničar.jpg Foto: FK Željezničar

Željezničar je odredio cijene i raspored prodaje ulaznica za sarajevski derbi koji će se odigrati u nedjelju u okviru 21. kola Wwin lige Bosne i Hercegovine.

U četvrtak (od 9:30 do 17:30), petak (od 11:00 do 15:00) i subotu (od 9:30 do 17:30) u Shopu FK Željezničar na stadionu Grbavica ulaznice će moći kupiti aktivni članovi FK Željezničar, a u nedjelju će u terminu od 11:00 do 18:45 biti organizovana slobodna prodaja ulaznica u kućicama ispred stadiona.

Aktivni član može kupiti maksimalno dvije ulaznice.

Cijene ulaznica su sljedeće:
Jug 5 KM

Sjever 12 KM (za aktivne članove 10 KM)

Istok 15 KM (za aktivne članove 12 KM)

Zapad A1 35 KM (za aktivne članove 30 KM)
Iz FK Željezničar su napomenuli da će svi posjetioci, uključujući i djecu, morati imati ulaznicu.

Kapije na ulazima se otvaraju u 16:00 sati, a obustava saobraćaja će biti na snazi od 15:00 sati u ulicama Bulevar Ivice Osima i Topal Osman paše. Na južnu tribinu će se ulaziti preko zapadne tribine.

Utakmica Željezničar - Sarajevo se igra u nedjelju s početkom od 18:45 sati.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()