Od njega se puno očekuje: Vlahović progovorio o odlasku iz Juventusa

Podsjetio se i dešavanja sa Svjetskog prvenstva u Kataru, koje za njega nije prošlo sjajno.

04.02.2024. 09:18
  • Podijeli:
dušan vlahović, fk juvnetus - 27 jan 2024 - foto profimedia-65b558d274d4f.webp Foto: Profimedia

Veliki derbi Intera i njegovog Juventusa može odrediti dalji tok borbe za titulu, a oči će, između ostalih, biti uprte upravo u Dušana Vlahovića, koji je postigao pet golova na posljednja tri meča.

Dan uoči meča on je u razgovoru za "BeIN Sport" otkrio da ne želi da napusti Torino.

"Volim ovaj grad i ovaj klub, provodim sjajno vrijeme u Juventusu, to je okruženje koje je prevazišlo moja očekivanja", rekao je on.

Otkrio je da se sada osjeća sjajno na terenu.

"Sada se osjećam odlično na ličnom nivou, srećan sam što sam pomogao timu i što postižemo željene rezultate; kada pobijedimo, radimo bolje, moramo nastaviti ovako", kazao je fudbaler.

Podsjetio se i dešavanja sa Svjetskog prvenstva u Kataru, koje za njega nije prošlo sjajno.

"Nije bilo iskustvo koje sam se nadao. Nisam se osjećao dobro, čak nisam bio spreman za treninge, mentalno mi je bilo teško. Nisam mogao raditi ono što sam želio, uprkos velikoj prilici poput te na Svjetskom prvenstvu", rekao je Vlahović.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()