Objavljena prva fotografija Danija Alvesa iz zatvora, znatno je smršavio

Kako navodi Marca, oni koji su bili bliski Brazilcu, tvrde da su se Alvesu pojavili podočnjaci na licu, a i kosa mu je neuredna

24.07.2023. 20:40
  • Podijeli:
Dani Alveš1-63db7f306f472.webp Foto: AP Photo/Natacha Pisarenko/Tanjug

Brazilski nogometaš Dani Alves (40) je u zatvoru od januara, nakon što je optužen za silovanje mlade žene u toaletu kluba u Barceloni, a sada se pojavila i njegova prva fotografija nakon skandala.

Reprezentativac Brazila je uhapšen u Španiji 20. januara i odmah prebačen u zatvor Brians 2 gdje čeka početak suđenja. Sud mu je u junu četvrti put odbio zahtjev za privremeno puštanje na slobodu jer može pobjeći u Brazil koji ne izručuje svoje državljane Španiji.

Nedavno su snimljene prve fotografije na kojima se Dani Alves pojavljuje u sudnici. Očekivano, izgleda da se fizički izgled nogometaša znatno promijenio i kako je ranije objavljeno, znatno je smršavio.

Kako navodi Marca, oni koji su bili bliski Brazilcu, tvrde da su se Alvesu pojavili podočnjaci na licu, a i kosa mu je neuredna.

Alves je optužen da je silovao 23-godišnju devojku u jednom od toaleta noćnog kluba u Barceloni 30. decembra 2022. godine, a nekoliko puta je mijenjao svoj iskaz. Najprije je tvrdio da ne poznaje djevojku i da nije imao seksualni odnos sa njom, a po njegovoj posljednjoj verziji događaja on je sjedio u toaletu, a ona mu je prišla i bacila se na njega.

Legendarnom desnom beku Barcelone prijeti zatvorska kazna u trajanju od 12 godina ukoliko bude proglašen krivim.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()