Nula u derbiju Italije, navijači razočarani prikazanim na terenu

Sigurno je preko 40 hiljada navijača u Torinu očekivalo bolji i efikasniji meč

27.04.2024. 20:45
  • Podijeli:
juventus reuters-65b552446db94.webp Foto: Reuters

Sudar između Juventusa i Milana, popularni Derbi Italije, u okviru 34. kola Serije A, završen je rezultatom 0:0.

Sigurno je preko 40 hiljada navijača u Torinu očekivalo bolji i efikasniji meč, ali su mreže u duelu velikih rivala mirovale.

U prvom dijelu meča viđena je ravnopravna igra. Oba tima su imala skoro izjednačen posjed lopte, međutim retke su bile prave prilike.

Najbolju je u finišu prvog poluvremena propustio Dušan Vlahović, čiji je šut iz slobodnog udarca zaustavio golman Sportiello.

Bilo je više drame u nastavku. Odličan udarac uputio je drugi srpski reprezentativac u dresu Juventusa Filip Kostić, ali je ponovo na mestu bio Sportiečlo.

Najbolju priliku za Milan imao je Loftus Cheek nakon odličnog šuta iz velike daljine, a Sportielčo je bio na visini zadatka i u 73. minutu kada je odbranio šut glavom Milika.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()