Ništa od povratka Pjanića u Evropu

Francuski klub se okrenuo rezervnoj varijanti

30.01.2024. 08:24
  • Podijeli:
miralem_pjanic - anadolija-63bfec711454b.webp Foto: Anadolija

Iako je L'Equipe prije dva dana najavio povratak Miralema Pjanića u Metz, čini se da od tog osla neće biti ništa.

Metz je bio zainteresovan da vrati u svoje redove 33-godišnjeg veznog nogometaša poslije 16 godina, no posao je, po svemu sudeći, propao, te se francuski klub okrenuo rezervnoj varijanti.

L'Equipe je sada javio kako je Metz u pregovorima sa 27-godišnjim Gruzijcem Otarom Kiteishvilijem.

Ovaj malo poznati Gruzijac je član austrijskog Sturma, no u ekipi za koju nastupa Jusuf Gazibegović on je rezerva, te su navijači Metza ostali u čudu kada su saznali da njihov voljeni klub želi dovesti baš njega, a ne Pjanića koji će ostati u Ujedinjenim Arapskim Emiratima i nastaviti nastupati za Sharjah.

Kiteishvili je u Sturm došao 2018. iz Dinamo Tbilisija, a ove sezone je sakupio ukupno 12 utakmica u austrijskoj Bundesligi.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()