Nišić pred derbi sa Zrinjskim: Ništa bolje nego da odeš u goste i pokažeš da zaslužuješ titulu

Meč između HŠK Zrinjski i FK Borac igra se u nedjelju sa početkom u 19 sati

09.03.2024. 16:04
  • Podijeli:
FK Borac-65171e186c61c.webp Foto: FK Borac

FK Borac će u derbiju 22. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine igrati na gostovanju aktuelnom prvaku države, kod ekipe Zrinjskog, piše N1.

Bit će to sudar aktuelnog osvajača duple krune i trenutnog lidera na tabeli u prvenstvu Bosne i Hercegovine, i ovaj meč bi već sada mogao mnogo toga reći kada su u pitanju šanse Zrinjskog da eventualno do kraja prvenstva sustigne Banjalučane, ili šanse Borca da do kraja neprikosnoven ostane na vrhu.

Fudbaler Borca, Jovan Nišić tvrdi da je Zrinjski na strani pravi ispit za tim iz Banjaluke.

“Na svakoj utakmici idemo na pobjedu. Sad imamo dva gostovanja, to su za mene najljepše utakmice. Idemo prošlogodišnjem šampionu, a znamo kakve su naše ambicije. Želimo da osvojimo titulu i mislim da ne postoji ništa bolje nego da odeš u goste kod takve jedne ekipe i da pokažeš da to zaslužuješ.”, rekao je Nišić.

Budući da i u Mostaru apsolutno vjeruju u pobjedu, derbi između prve dvije ekipe na stadionu “pod Bijelim brijegom” trebao bi biti praznik fudbala.

Meč između HŠK Zrinjski i FK Borac igra se u nedjelju sa početkom u 19 sati.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()