Nije ostvario nijednu pobjedu na Grbavici pa se pohvalio: U Želji sam dosegao nove visine

Stručnjak iz Saudijske Arabije

02.04.2024. 14:05
  • Podijeli:
abdulhakeem željo-654b8af061fac.webp Foto: FK Željezničar

Trener iz Saudijske Arabije Abdulhakeem Al-Tuwaijri osvježio je svoj profil na LinkedInu, gdje je spomenuo i Fudbalski klub Željezničar, klub u kojem je kratko radio.

Uprkos izostanku rezultata, Al-Tuwajiri smatra kako je u bosanskohercegovačkom premijerligašu s Grbavice dosegao nove visine.

“Ljubav prema ovoj igri odvela me na mnoga mjesta – Englesku, Škotsku, Sjevernu Irsku gdje sam dobio najbolju edukaciju

Sve sa iskustvom koje je počelo u mom domaćem klubu Ettifaq i Nogometnom savezu Saudijske Arabije.

Dolazak u Španiju sa Saudijskim stipendijskim programom promijenio je moju karijeru, dosegao sam nove visine u Češkoj sa Slavijom, i na kraju, u Bosni u Željezničaru.

Nova destinacija uvijek donosi sjajne izazove”, napisao je ovaj stručnjak.

Al-Tuwaijri je Želju vodio u pet ligaških utakmica i nije uspio upisati pobjedu. Ubilježio je sa sarajevskim "Plavim" jedan remi i četiri poraza.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()