Nije moglo bez incidenta: Tuča na terenu nakon utakmice Novi Pazar - Partizan

NIje poznato šta je prethodilo sukobu, ali je bilo jasno da situacija nije naivna pošto su se oba tima našla na sredini uz dosta guranja.

06.11.2023. 18:05
  • Podijeli:
partizan novi pazar x@FKPartizanBG-6549125f57a60.webp Foto: X@FKPartizanBG

Veoma burno bilo je u Novom Pazaru, u utakmici koju je Partizan dobio rezultatom 1:0, a na kraju je umalo došlo do opšte tuče na terenu.

Poslije utakmice 14. kola Superlige Srbije između Novog Pazara i Partizana došlo je do incidenta, kada su igrači i članovi stručnog štaba dva tima ušli u sukob.

NIje poznato šta je prethodilo sukobu, ali je bilo jasno da situacija nije naivna pošto su se oba tima našla na sredini uz dosta guranja.

 

 

U centru pažnje bio je golman Nemanja Stevanović, rezerva u ekipi crno-bijelih, i jedan od članova stručnog štaba Novog Pazara.

Srećom, situacija se ubrzo smirila, piše B92.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()