Neymar čini sve u svojoj moći da razbjesni Saudijce: Umjesto oporavka, feštanje na kruzeru

Problematični Brazilac

27.12.2023. 11:39
  • Podijeli:
Neymar-64fc215ede9ba.webp Foto: Retuers

Brazilska fudbalska zvijezda Neymar ponovo je u fokusu javnosti zbog svog ponašanja.

Teško povrijeđeni as saudijskog Al Hilala, koji se oporavlja od povrede prednjih križnih ligamenata koljena, zaštitno je lice kompanije MSC, koja dominira u polju komercijalnih plovidbi egzotičnim destinacijama.

Tako se Neymar pridružio kruzeru koji će krenuti iz njegovog rodnog grada, Santosa, ka Rio De Janeiru i nazad. On će tu uživati u VIP tretmanu u društvu članova porodice i prijatelja.

Neymar, koji se ne tako davno "pohvalio" snimcima iz teretane gdje oporavlja povredu koljena, pristao je Novu godinu dočekati kao promo lice tri tematske zabave na kruzeru, "debelo" naplativši svoje usluge.

Još uvijek nije poznato kako su reagirali na to vlasnici Al Hilala, s obzirom na to da za 31-godišnju zvijezdu odvoje oko 200 miliona eura godišnje. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()