Neviđeno u bh. fudbalu: Mladost javno poželjela ispadanje Jedinstvu

Gosti su bili nezadovoljni ponašanjem igrača i publike Jedinstva te su im javno poželjeli ispadanje u niži rang

05.05.2024. 14:45
  • Podijeli:
Mladost_Jedinstvo_ispadanje_foto_PrtSc-663763a6b80eb.webp Foto: PrtSc

Jedinstvo je u subotu u okviru 24. kola Prve lige FBiH u Bihaću savladalo Mladost DK sa 2:0 i stiglo do vrijednih bodova u borbi za opstanak. Domaći su slavili golovima Kurića i Imamagića, ali u centru pažnje je bio administrator Facebook stranice Mladost DK.

Naime, gosti su bili nezadovoljni ponašanjem igrača i publike Jedinstva te su im javno poželjeli ispadanje u niži rang. “Jako loše ponašanje igrača i publike ovdje u Bihaću. Od srca im želimo drugu ligu”, piše na zvaničnoj Facebook stranici Mladost DK.

Inače, Mladost je trenutno posljednja na tabeli sa samo 14 bodova i gotovo sigurno će u narednoj sezoni igrati u nižem rangu. Jedinstvo se nalazi na 14. poziciji sa 26 osvojenih bodova, ali još uvijek nije osiguralo opstanak. U narednom kolu Mladost dočekuje Budućnost, a Jedinstvo će gostovati Goraždu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()