Neviđena ludnica u Njukaslu: Kakva utakmica, epski preokret uz sedam golova

Njukasl je sada poslije ove pobjede prišao Vest Hemu na bod zaostatka,

30.03.2024. 18:06
  • Podijeli:
Tan2023-11-2517421900_2 fabijan šer njukasl Owen HumphreysPA via AP-659be5de1b8ec.webp Foto: Tanjug/Owen Humphreys/PA via AP

Nevjerovatan meč odigran je na Sent Džejms Parku, gdje je Njukasl slavio protiv Vest Hema sa 4:3 u 30. kolu Premijer lige.

Gledali smo jedan od najboljih mečeva ove sezone u Premijer ligi, pun preokreta i svega onoga što fudbal čini najvažnijom sporednom stvari na svijetu.

Poveo je Njukasl već u 6. minutu posle penala koji je izborio Gordon, a realizovao Aleksander Isak.

Tada smo već vidjeli da ćemo imati dramu do kraja.

Onda je Isak šest minuta kasnije asistirao rezervisti Harviju Barnsu za poravnanje rezultata, da bi Barns u 90. minutu postavio konačnih 4:3!

Njukasl je sada poslije ove pobjede prišao Vest Hemu na bod zaostatka, ima 43 boda uz meč manje i nalazi se u igri za borbu za Evropu ponovo, piše Telegraf.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()