Nervoza nakon debakla: Misimović psovao na presici i zalupio vratima

Sramotan poraz Zmajeva od Luksemburga

21.06.2023. 08:52
  • Podijeli:
zvjezdan misimovic ns bih-64929db613d4c.webp Foto: NS BiH

Loša igra reprezentativaca Bosne i Hercegovine u sinoćnjem porazu od Luksemburga u Zenici rezultatom 2:0 se očigledno reflektovala i na čelne ljude Nogometnog saveza.

Nakon susreta vidno nervozan bio je selektor Zmajeva Faruk Hadžibegić koji je u par navrata novinaru BHT 1 Anelu Džankoviću drsko odbrusio kako ne poznaje fudbal, te da “izgleda on bolje poznaje Luksemburg od njega”.

Nervoza se prenijela i na press konferenciju, a dodatno je začinio tehnički direktor reprezentacije Zvjezdan Misimović koji se pojavio u sali dok je Hadžibegić još uvijek odgovarao na pitanja i ljutim tonom opsovao nekome majku! Potom je zalupio vratima!

To je izazvalo revolt novinara koji su smatrali kako je psovka upućena baš njima, ali su iz Fudbalskog saveza istakli kako to nije slučaj.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()