Neminovan rez: Čelzi otpustio menadžera

"Zahvalili bismo se Grejemu na svom trudu i doprinosu i želimo mu sve najbolje u budućnsoti"

02.04.2023. 21:21
  • Podijeli:
Grejem Poter_Ian Walton AP Tanjug-6429d4b6e9138.webp Foto: Ian Walton / AP / Tanjug

Grejem Poter od večeras više nije menadžer Čelzija, objavio je londonski klub.

Plavci su nizali neuspjehe, uprava je držala leđa sada već bivšem treneru, ali mu nije mogla oprostiti subotnji poraz od Aston Vile 0:2.

"Što je dosta dosta je", glasio je jedan transparent navijača koji su od uprave tražili da optusti menadžera. Želja je ispunjena.

Ekipa zauzima poražavajuće 11. mjesto na tabeli Premijer lige, stanje je alarmantno, te je rez bio neminovan.

Početkom septembra Poter je potpisao ugovor na čak pet godina, a u klubu nije proveo ni čitavu sezonu. U prethodnim sedmicama imao je veoma loše rezultate, mediji i navijači su konstantno sumnjali u njegove mogućnosti i na kraju se desilo neizbježno.

"Zahvalili bismo se Grejemu na svom trudu i doprinosu i želimo mu sve najbolje u budućnsoti", stoji u saopštenju kluba.

Na klupi Čelzija Grejem je bio 31 utkamicu, dobio ih je 12, izgubio 11, a neriješenim rezultatom je završeno osam mečeva.

Čelzi je inače u periodu turbulencije od prije godinu dana kada je Roman Abramovič bio prinuđen da proda klub jer je britanska javnost negodovala što jedan Rus gazduje jednim od najvažnijih engleskih kolektiva.

Pored Čelzija, danas je i Lester otpustio Brendana Rodžersa.

Promijenjeno je vlasništvo, dovedeno pregršt novih igrača, ali do sada nema menadžera koji je sve to uklopio.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()