Navijači nisu oduševljeni: Bayern otpočeo pregovore sa selektorom Austrije

Kao grom iz vedra neba

23.04.2024. 12:04
  • Podijeli:
ralf-ragnick-united-reuters.jpg

Fudbalski klub Bayern već dva mjeseca traga za naslednikom Thomasa Tuchela, a sada je otpočeo pregovore sa Ralfom Rangnickom, javlja novinar nemačkog Sky Sporta Florian Plettenberg.

Bavarci traže novog šefa stručnog štaba koji bi od leta od Tuchela preuzeo brigu o timu. Zbog toga su započeli pregovore sa Ragnickom koji obavlja funkciju selektora fudbalske reprezentacije Austrije, što znači da bi trebalo mnogo “kockica da se složi“ da bi mogao da potpiše ugovor za bavarskim gigantom, iako je zainteresovan za taj posao.

Plettenberg javlja da je sa Ragnickom kontakt uspostavljen pošto je postalo jasno da su pregovori o povratku Juliana Nagelsmanna propali kada je on potpisao novi ugovor sa Fudbalskim savezom Njemačke, a u Bayernu žele što prije da predstave novog trenera.

Ragnickov ugovor sa Fudbalskim savezom Austrije traje do Svjetskog prvenstva u fudbalu 2026 godine, ali moguće da se raskine uz odgovarajuće obeštećenje. Ukoliko čelnici bundesligaša uspiju da postignu dogovor sa 65-godišnjim stručnjakom, novac ne bi trebalo da predstavlja problem.

Uz to De Zerbi i Zinedine Zidane su i dalje kandidati za klupu Bayerna, ako je vjerovati pisanju tamošnjih medija.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()