Navijači izbačeni iz takta: Oglasio se Ismir Mirvić

Prvi čovjek Sarajeva je tako podržao još jednom igrače svog kluba, iako oni ne izgledaju dobro.

24.02.2024. 17:43
  • Podijeli:
Ismir Mirvić-65da121f21aad.webp Foto: AVAZ

Fudbaleri Sarajeva još jednom su izbacili iz takta svoje navijače, nakon još jedne blijede partije, koja je završena porazom od Zvijezde 09.

Nakon što su poraženi u 20. kolu Wwin lige BiH, oglasio se i predsjednik kluba sa Koševa Ismir Mirvić.

- Glavu gore - napisao je Mirvić u objavi na društvenoj mreži Instagram.

Prvi čovjek Sarajeva je tako podržao još jednom igrače svog kluba, iako oni ne izgledaju dobro. Ovo im je drugi porazu 2024. godini, a pogotovo je bolan kada se uzme u obzir da je došao protiv najslabije ekipe prvenstva.

Ono gdje će Sarajevo, prema svemu sudeći, čekati svoju priliku za trofej i izlazak u evropska takmičenja je Kup BiH. Već u srijedu igraju protiv Borca u Banjaluci prvi meč četvrtfinala, piše Avaz.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()