Navijači Borca poslali poruku Sarajevu, spomenuli i Karadžića

Mnogo bure digao je nedavni meč Sarajeva i Borca u okviru četvrtfinala Kupa BiH koji je prekinut prije kraja

17.03.2024. 19:39
  • Podijeli:
lesinari mondo ba-65f737d6c930b.webp Foto: Mondo.ba

Fudbaleri Borca su na svom terenu dočekali ekipu Zvijezde 09 u okviru 23. kola Wwin lige Bosne i Hercegovine.

Dok izabranici Vinka Marinovića igraju na terenu i vode protiv fenjeraša na tabeli (2:0), navijači banjalučkog tima su istaknuli parolu i poslali poruku Sarajevu.

- Neka igrači, uprava i navijači bosanskog Reala potraže pomoć od klupskog psihologa Radovana - pisalo je na paroli Banjalučana, aludirajući da je osuđeni ratni zločinac prije rata bio psiholog kluba s Koševa.

Podsjetimo, mnogo bure digao je nedavni meč Sarajeva i Borca u okviru četvrtfinala Kupa BiH koji je prekinut prije kraja.

Tada su iz tabora Sarajeva odlučili povući ekipu s terena izrevoltirani suđenjem Matea Muse iz Čitluka.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()