Nastavljena izgradnja južne tribine Veležovog stadiona, već su vidljive nove konture

Planirana dinamika

29.04.2024. 17:53
  • Podijeli:
stadion rodjeni fk velez 1-662f9ca39f601.webp Foto: FK Velež

Nastavak projekta izgradnje južne tribina stadiona Rođeni teče planiranom dinamikom i navijače Veleža izuzetno vesele već vidljive nove konture stadiona.

"Na radost svih navijača i simpatizera, a posebno svih ljudi u klubu, Fudbalski klub Velež će sa završenom južnom tribinom i finalizacijom drugih infrastrukturnih radova koji se istovremeno realiziraju, imati sigurno dom kojim ćemo se svi ponositi. Naš Crveni dom", poručili su iz Veleža.

Foto: FK Velež

U proteklim danima aktivno su započeti radovi na postavljanju armature, a na fotografijama u galeriji se može vidjeti i sam napredak radova.

Podsjetimo, radovi na izgradnji južne tribine stadiona Rođeni započeli su u novembru prošle godine.

Foto: FK Velež

Iz kluba su tada najavili da je ovo jedan od najvećih infrastrukturnih projekata u Gradu Mostara posljednjih godina.

Foto: FK Velež

Tribina koja će u konačnici biti izgrađena zadovoljit će kriterije četvrte kategorije UEFA stadiona i imat će sve potrebne sadržaje, uključujući i standardizovane svlačionice za domaći i gostujući tim.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()