Nakon odlične partije protiv Barselone: Mbape sanja titulu Lige šampiona

Kilijan je rođeni Parižanin. Rodio se u 19. arondismanu Pariza i osvajanje titule šampiona Evrope sa „svecima“ mu sigurno znači mnogo.

17.04.2024. 13:15
  • Podijeli:
Tan2024-04-1623282318_1 kilijan mbape psž pari sen žermen liga šampiona tanjug ap emilion morenatti-661f6b2c9a302.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Emilio Morenatti

6:4 je bio ukupan rezultat u dvomeču četvrtine finala Lige šampiona između Pari sen Žermena i Barselone.

PSŽ je tako u polufinalu, a među ključnima je bio naravno jedan od najboljih igrača svijeta Kilijan Mbape.

Kilijan je rođeni Parižanin. Rodio se u 19. arondismanu Pariza i osvajanje titule šampiona Evrope sa „svecima“ mu sigurno znači mnogo.

– Sanjam da osvojim Ligu šampiona za Pariz. Ponosan sam od prvog dana što sam u PSŽ, ne samo zbog dobrih trenutaka nego i zbog loših kada je moj ponos bio ugrožen. Ponos igranja za ovaj klub, predstavljanja kluba glavnog grada moje zemlje, to je nešto posebno za mene koji sam odrastao ovdje – rekao je Mbape poslije pobjede nad Barselonom na Olimpijskom stadionu.

– Iskusiti veče kakvo je ovo za jednog Parižanina, to je sjajno. Imamo još jedan korak prije finala na Vembliju, tako da moramo da ostanemo mirni – kaže emotivni Mbape.

U pobjedi PSŽ nad Barsom na Monžuiku, Mbape je dao dva gola. Prvi u 61, a drugi u 89. Minute, piše Sport klub.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()