Nakon nevjerovatne sezone u Njemačkoj: Alonso jednoga dana sigurno u Realu?

Sve je to rezultovalo istorisjkim uspehom, a to je potvrdio i direktor Leverkuzena Fernando Karo, uz vrlo zanimljivu konstataciju:

17.04.2024. 17:55
  • Podijeli:
Ćabi Alonso-65c0f8be0ac79.webp Foto: Harry Langer/dpa via AP/Tanjug

Bajer Leverkuzen je ove sezone došao do prve, istorijske titule u Bundesligi, a heroj podviga "Farmaceuta" je Ćabi Alonso.

Tim koji nikada u istoriji nije osvojio Bundesligu i trener koji nikada pre ove prilike nije vodio seniorski klub sa klupe očigledno su bili dobitna kombinacija. Prepoznali su Alonsovu viziju, stvorili svi zajedno odličnu atmsoferu, uz igrače, stručni štab i upravu.

Sve je to rezultovalo istorisjkim uspehom, a to je potvrdio i direktor Leverkuzena Fernando Karo, uz vrlo zanimljivu konstataciju:

''Ćabi Alonso će sigurno preći u Real Madrid. Nemam sumnje u to. Jednog dana će on biti trener Madriđana. Jedina je nepoznanica kada će se to tačno desiti, ali će se desiti sigurno'', rekao je Karo, prenosi Sport klub.

Alonso nije završio posao za ovu sezonu, Leverkuzen je neporažen u svim takmičenjima, a očekuju ih i borbe za Ligu Evrope i finale nemačkog kupa.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()