Najbolji golman SP želi u klub koji igra Ligu šampiona

Martinez je proglašen za najboljeg golmana na Svjetskom prvenstvu u Kataru

21.12.2022. 13:24
  • Podijeli:
Emilijano Martinez_Manu Fernandez AP Tanjug-639f5f3f0c94e.webp Foto: Manu Fernandez / AP (/ Tanjug

Cilj golmana Astona Vile Emilijana Martineza je da nastavi karijeru u klubu koji igra u Ligi šampiona, izjavio je danas menadžer argentinskog reprezentativca Gustavo Goni, prenose britanski mediji.

Martinez je proglašen za najboljeg golmana na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Argentina je osvojila titulu na Mundijalu, pošto je u finalu posle boljeg izvođenja penala pobijedila Francusku.

"Martineza poslije SP može da angažuje samo nekoliko klubova. Naravno da je glavni razlog cijena, koja mu je drastično skočila. Naš cilj je da Martinez ode u neki klub, koji bude igrao u Ligi šampiona", rekao je Goni.

Martinez (30) je u Arsenal stigao 2010. iz Independijentea, a branio je na samo 38 mečeva za londonski klub, pošto je do 2020. bio na pozajmicama u Oksfordu, Šefildu, Roterhamu, Vulverhemptonu, Hetafeu i Redingu.

Argentinac je 2020. prešao u Aston Vilu, a za klub iz Birmingema nastupio je na 91. utakmici.

Martinez nikada u karijeri nije branio u Ligi šampiona, a navodno već u januaru naredne godine želi da promijeni sredinu. On ima ugovor sa Aston Vilom do juna 2027. godine.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()