Musa sudi okršaj Sarajeva i Borca, Njegomiroviću drugi derbi

Određeni arbitri za utakmice Kupa BiH

11.03.2024. 15:07
  • Podijeli:
FKSarajevo_Borac_foto_FB-65df89490ed95.webp Foto: Facebook/FK Sarajevo

Revanši četvrtine finala Kupa Bosne i Hercegovine igraju se u naredna tri dana, a FSBiH je delegirao službena lica za ove duele.

Sutra će u Modriči od 15:30 sati snage odmjeriti Sloga Doboj i Posušje, a gosti brane prednost iz prvog meča 3:2. Glavni arbitar ovog meča bit će Haris Halkić.

U srijedu su na programu dva meča, od toga jedan derbi. Zrinjski je apsolutni favorit protiv Jedinstva, a taj duel na programu je od 15:30 sati. Susret će suditi Dragan Todić. U prvom meču Plemići su slavili sa 1:0.

Od 17:30 sati veliki derbi na Koševu igraju Sarajevo i Borac. Na centru će stajati Mateo Musa.

U prvom meču bilo je 0:0, tako da nas očekuje zanimljiv meč.

Od 16 sati u četvrtak igraju Velež i Široki Brijeg. Pravdu na ovom duelu dijelit će Aleksandar Njegomirović.

Gosti brane prednost od 2:1 i nema sumnje i da će u Mostaru biti zanimljivo.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()