Može Mančester bez Ronalda: Spas u zadnji čas

Na Stamford Bridžu nešto su se pitali i Crveni đavoli, koji su nastupili bez "odstranjenog" Kristijana Ronalda i izgledali prilično dobro

22.10.2022. 20:30
  • Podijeli:
Čelzi Mančester Kazemiro_Tanjug-1666463501267.webp Foto: Tanjug

Fudbaleri Čelzija i Mančester junajteda remizirali su u derbiju 13. kola Premijer lige.

Punih 80, 85 minuta bila je to prilično dosadna bitka na Stamford Bridžu. A onda je uslijedio vatromet...

Skot Mektominej je skrivio penal kojeg je u vođstvo Plavaca pretvorio Žoržinjo.

Činilo se da će četa Grejema Potera uzeti cijeli plijen i na najbolji mogući način nastaviti pozitivnu seriju od kada je on sjeo na klupu.

No, nešto su se pitali i Crveni đavoli, koji su nastupili bez "odstranjenog" Kristijana Ronalda i izgledali prilično dobro.

Igrao se četvrti minut sudijske nadoknade kada je centaršut Luka Šoa u izjednačenje i remi pretvorio jedan od najnižih na terenu, Kazemiro, koji je s(p)retno pogodio za veliki bod.

Bio je to prvenac brazilskog vezista koji je konačno "probio" Kepu, sjajnog golmana koji 620 minuta u nizu nije vadio loptu iz mreže.

Standings provided by Sofascore
  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()