Mladi fudbaler preminuo nakon što je dobio udarac

Navodno su kola hitne pomoći kasno došla, mladić je prevezen u bolnicu privatnim automobilom

25.03.2024. 19:09
  • Podijeli:
Alzir_utakmica_foto_PrtSc-660198596b618.webp Foto: PrtSc

Jezivi prizori stigli su sa fudbalske utakmice u Alžiru, gde je mladi fudbaler, Vasim Džazar (17), preminuo nakon što je dobio jeziv udarac.

Ljekari su 10 dana pokušali da se izbore za njegov život, ali to nažalost nije bilo moguće.

Džazar je tokom utakmice svog tima, Vadi El Ma, dobio strahovit udarac nogom u glavu od rivala. Odmah je ostao bez svjesti, pao je na teren, a fudbaleri oba tima hvatali su se za glave dok su ljekari pokušali da mu ukažu pomoć.

Navodno su kola hitne pomoći kasno došla, mladić je prevezen u bolnicu privatnim automobilom.

Fudbalski savez Alžira i predsjednik organizacije Valid Sadi iskazali su duboko žaljenje i izjavili saučešće porodici preminulog dečaka.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()