Miralem Pjanić se vratio na teren

Pjanić je zbog povrede propustio martovske utakmice reprezentacije BiH

06.04.2023. 10:29
  • Podijeli:
miralem_pjanic - anadolija-63bfec711454b.webp Foto: Anadolija

Miralem Pjanić vratio se na travnjak nakon što je morao na pauzirati duže od mjesec zbog povrede koju je zaradio u duelu Sharjaha i Khorfakkana.

Bh. fudbaler igrao je u srijedu 63 minute u prvom dvoboju polufinala Kupa između Sharjaha i Ajmana koji je njegov tim dobio rezultatom 2:1.

Pjanić je zbog povrede propustio martovske utakmice reprezentacije BiH u sklopu kvalifikacija za EURO protiv Islanda i Slovačke.

On igra prvu sezonu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Sharjah je peti tim tamošnjeg prvenstva sa sedam bodova zaostatka za vodećim Al-Ahlijem iz Dubaija.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()