Milošević nakon žrijeba Lige nacija: Rezultat nije prioritet

Reprezentacija Bosne i Hercegovine voljom žrijeba, našla se grupi UEFA A3 Lige nacija, zajedno sa selekcijama Nizozemske, Mađarske i Njemačke

08.02.2024. 20:25
  • Podijeli:
Savo Miloševic-652e655d77643.webp Foto: Profimedia

Fudbalska reprezentacija Bosne i Herecgovine, saznala je protivnike za ovogodišnje izdanje UEFA Lige nacija.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine voljom žrijeba, našla se grupi UEFA A3 Lige nacija, zajedno sa selekcijama Nizozemske, Mađarske i Njemačke.

Nakon žrijeba oglasio se i selektor Bosne i Hercegovine, Savo Milošević.

“Grupa je otprilike to što smo mogli da očekujemo, s obzirom da snaga ostalih grupa nije slabija, sve je to tu negdje. Morala je biti jaka grupa u A diviziji, to je istovremeno i šansa da se kroz to takmičenje ne gledajući rezultat dođe do nekih novih mlađih igrača.

U svakom slučaju prioritet u ovoj Ligi nacija ne treba da bude rezultat, već uigravanje ekipe i možda da kroz to takmičenje provjerimo još neke igrače, u svakom slučaju atraktivno, s obzirom da mi već imamo dvije dogovorene utakmice sa Engleskom i Italijom. Bit će izuzetno atraktivnih utakmica za Bosnu i Hercegovinu u narednom periodu i nadamo se da ćemo obradovati sve ljubitelje fudbala, na nama je da se što bolje pripremimo.”

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()