Milošević: Falila nam je realizacija, ali neka to nadoknadimo protiv Portugala

Selektor Zmajeva zadovoljan igrom i pobjedom

13.10.2023. 23:15
  • Podijeli:
savo milosevic ns bih 22-6516bf8181b07.webp Foto: NS BiH

Selektor fudbalske reprezentacije BiH Savo Milošević kazao je nakon utakmice protiv Lihtenštajna i pobjede od 2:0 da je prezadovoljan igrom, posebno u prvom poluvremenu.

"Čestitam momcima, igrali smo odličnu u prvom poluvremenu. U drugom smo malo izgubili ritam, zbog prekida, ali šta je tu je", kazao je Milošević.

Istakao je da svi moraju biti zadovoljni odnosim, prije svega ozbiljnošću.

"Jedina stvar koja nije bila na nivou jeste realizacija, promašili smo nekoliko velikih šansi, ali možda je bolje da to nakdonatimo u ponedjeljak", rekao je.

Poručio je da ovo bila dobra reakcija i dobar početak.

"Za tri dana je nova utakmica, igramo protiv Portugala. Imama mnogo toga da dobijemo u tom susretu, neće biti lagano. Istovremeno, i Portugal će nam ostavljati više prostora, ali ako budemo imali ovakav odnos i ovakvu energiju da izdržimo 90 onda će to biti jako blizu", poručio je Savo Milošević.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()