Milan u potrazi za novim trenerom, najviše ih privlači trener Porta

Dolazak Villas Boasa potaknuo je Conceiçãa da istraži alternativne opcije, pri čemu je Milan izronio kao privlačna mogućnost

07.05.2024. 12:09
  • Podijeli:
fk inter, fk milan, 22 april 2024 - profimedia-6627af0505344.webp Foto: Profimedia

Budućnost menadžera Porta Sergia Conceiçãa nije poznata u Portu, ali kako izvještavaju mediji postoji mogućnost za prelazak u Milan.

Prema nedavnim izvještajima, Milan je bio u kontaktu s agentom Conceiçãa, Jorgeom Mendesom, što ukazuje na stvaran interes za osiguravanje njegovih usluga.

Novinar La Gazzette dello Sport Luca Bianchin sugerirao je da bi ove sedmice mogao biti presudan u Milanovoj potrazi za novim menadžerom. Iako su i Conceição i Paulo Fonseca prominentni kandidati, trenutno je portugalski trener onaj koji najviše privlači maštu Milana.

Sâm Conceição pažljivo prati situaciju u Milanu, pokazujući veliki interes za potencijalnu priliku. Unatoč svojim obvezama.

Dolazak Villas Boasa potaknuo je Conceiçãa da istraži alternativne opcije, pri čemu je Milan izronio kao privlačna mogućnost.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()