Mesi propušta reprezentativne akcije

Zvijezda Intera iz Majamija požalio se na lakšu povredu i postojale su šanse da bude u ekipi Argentine

18.03.2024. 16:56
  • Podijeli:
leo messi reuters-65c3419ca711b.webp Foto: Reuters

Kapiten Argentine Leo Mesi, propustiće dvije prijateljske utakmice svjetskih šampiona ovog mjeseca - protiv El Salvadora (22. marta) i Kostarike (26. marta). Oba meča biće odigrana u Sjedinjenim Američkim Državama.

Zvijezda Intera iz Majamija požalio se na lakšu povredu i postojale su šanse da bude u ekipi Argentine, ali se to sada je sigurno, neće desiti, prenosi ’’Tajk Sports“. Ipak, Leo će se pridružiti reprezentativnom kampu u Filadelfiji, kako bi pružio moralnu podršku saigračima.

U isto vrijeme, zbog povreda dres Argentine neće obući Paulo Dibala i Markos Senesi iz Bornmuta, pa je selektor Lionel Skaloni pozvao oporavljenog vezistu Gvida Rodrigeza iz Betisa.

’’Mesijev i cilj kluba je da se vrati na teren početkom aprila, za četvrtfinalnu utakmicu Konkakaf kupa“, rekao je na ovu temu trener Intera iz Miamija, Đerardo Martino.

U osmini finala tog takmičenja Inter je izbacio Nešvil, a baš na tom susretu povredu mišića zaradio je 36-godišnji argentinski as.

Poslije gola i asistencije morao je ranije izaći iz igre, pa nije odigrao ni prvenstvenu utakmicu protiv Di Si Junajteda prije nekoliko dana.

Već spomenuta utakmica početkom aprila je zapravo meč protiv meksičkog Montereja, u četvrtfinalu Konkakaf kupa. Inter je domaćin 4. aprila. U MLS šampionatu, ekipa iz Majamija ima tri pobjede, remi i poraz.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()