Mesi blista: Bog mi je dao sve, šta više da tražim

"Ludo je. Toliko sam želio ovaj pehar. Pogledajte ga, nema ljepšeg"

18.12.2022. 21:20
  • Podijeli:
Lionel Mesi_Manu Fernandez AP Tanjug-639f73123b202.webp Foto: Manu Fernandez / AP / Tanjug

Najbolji igrač katarskog Mundijala Lionel Mesi nije skidao osmijeh sa lica nakon što je sa Argentinom pokorio planetu.

Sjajni fudbaler je sa sedam pogodaka i tri asistencije pogurao Gaučose ka trećoj kruni, a sebe upisao među besmrtnike.

Posljednji korak ka podvigu napravljen je u sjajnom finalu protiv Francuske, koja je pala tek nakon jedanaesteraca. As iz Rosarija u finalnom boju dao je dva gola, te bio siguran u penal-ruletu.

Sa svetim gralom, Leo je stao uz rame legendama, a s obzirom na to šta je sve osvojio na klupskom planu, posljednji uspjeh čini ga možda i najboljim fudbalerom koji je ikada kročio planetom.

"Ludo je. Toliko sam želio ovaj pehar. Pogledajte ga, nema ljepšeg. Imao sam predosjećaj da je danas taj dan. Patili smo, ali smo na kraju uspjeli", bile su prve Leove riječi za TYC Sports.

Kako je rekao, jedva čeka da se vrati u otadžbinu i radost podijeli sa svojim sunarodnicima;

"Mogu misliti kako je sada u Argentini. Želio sam karijeru da zaključim ovim peharom. Hvala bogu jer mi je dao sve, šta više da tražim".

Mesi je obradovao naciju porukom da se ne oprašta od reprezentacije jer, kako je rekao, u najdražem dresu želi da odigra bar nekoliko utakmica kao planetarni šampion.

"Volim fudbal. Uživam u reprezentaciji. Obožavam ovu grupu momaka. Želim da nastavim, bar još nekoliko utakmica. Svako sanja o ovome. Ja sam bio srećnik jer je moj san postao stvarnost. Ovo mi je nedostajalo. Više ne", zaključio je Mesi.

Potom je poljubio "boginju" i poslao poruku da titulu poklanja argentinskom narodu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()