Mehmed Baždarević zainteresiran da ponovo bude selektor BiH

Baždarević je istaknuo da je itekako involviran u tim

25.06.2023. 14:20
  • Podijeli:
Mehmed Bazdarević UNA-1669042401034.webp Foto: UNA

Nakon sporazumnog raskida ugovora između Nogometnog saveza BiH i Faruka Hadžibegića, u javnosti se odmah počelo licitirati sa imenima novog selektora reprezentacije. Jedan od tih je i nekadašnji selektor Mehmed Baždarević koji je bio itekako raspoložen za priču o ovoj najaktuelnijoj bh. sportskoj temi 23. juna…

“Žao mi je što je do ovog došlo, ovih negativnih rezultata koji su nas udaljili od EURO-a. Ali, šta se može, moramo dalje, jer nije sve izgubljeno, a imamo baraž”, kaže Baždarević, koji je u daljem razgovoru pokazao zainteresiranost da ponovo vodi naš najbolji tim.

“Moj kolega Hadžibegić više nije selektor, a našem Savezu sam na dispoziciji, zainteresiran sam da nastavimo tamo gdje sam stao prije nekoliko godina”.

Baždarević je istaknuo da je itekako involviran u tim.

“Odlično poznajem naš tim. Mislim da imamo kapaciteta sa ovim iskusnim i mladim igračima da napravimo rezultat. Imam projekat, imam viziju da možemo na EURO”, rekao je za iz Francuske nekadašnji kapiten i selektor nogometne reprezentacije BiH.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()