Meč Zvezda - Zenit će biti odigran uprkos tragediji u Moskvi: Gostujući navijači stigli u Beograd

Nekoliko stotina navijača Zenita je stiglo u srpsku prestonicu i očekuje se da dobro popune “kavez” na južnoj tribini Marakane.

23.03.2024. 13:13
  • Podijeli:
zenit-vs-cska-reuters.jpg

Navijači fudbalskog kluba Zenit doputovali su u Beograd gdje će bodriti svoj tim na utakmici protiv Crvene zvezde, potvrđeno je Kuriru.

Utakmica na stadionu Rajko Mitić počeće u 19 časova, nakon što bude održan minut ćutanja za žrtve terorističkog napada u Moskvi.

Nekoliko stotina navijača Zenita je stiglo u srpsku prestonicu i očekuje se da dobro popune “kavez” na južnoj tribini Marakane.

Navijači Zenita su u prošlosti jasno isticali pro-srpski stav i raznim akcijama, koreografijama i skandiranjem podržavali su Srbiju i njen narod, a uprkos rivalstvu sa navijačima Spartaka iz Moskve, gaje poštovanje prema pristalicama crveno-bijelih, prenosi Kurir.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()