Mbappeova poruka na Instagramu bez ijednog slova. As: Šta je time htio reći?

U posljednjih sedam ligaških susreta samo jedan odigrao cijeli

01.04.2024. 10:15
  • Podijeli:
kylian mbappe reuters-660a68b16eb99.webp Foto: Reuters

Kylian Mbappe ponovo je zamijenjen prije kraja utakmice, ovaj put u susretu u kojem je njegov PSG pobijedio Marseille 2:0. Mbappe je igrao do 65. minute kada je morao na klupu pa je nastavio seriju utakmica u kojima nije odigrao svih 90 minuta.

U posljednjih sedam ligaških susreta samo je jedan odradio u punoj minutaži, protiv Montpelliera kojem je zabio tri i asistirao za jedan gol u pobjedi 6:2.

Francuski napadač za kojeg se piše da će na kraju sezone napustiti PSG i karijeru vjerovatno nastaviti u Realu nakon utakmice je ostavio poruku na Instagramu. Nije napisao niti jednu riječ, ta poruka prikazuje tek trenutak u kojem po jakoj kiši napušta teren u trenutku zamjene, dok u desnoj ruci drži kapitensku traku kluba.

Njegova objava je i tema kojom se bave mediji pa je tako As objavio tekst u kojem se pita šta je Mbappe tom porukom htio reći. Navodi se i da je bio ogorčen zbog izmjene.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()