Mbappe spasio PSG u 98. minuti, još četiri tima osigurala osminu finala

Bayernu, Interu, Leipzigu, Manchester Cityju, Real Madridu, Real Sociedadu, odnosno timovima koji su ranije osigurali plasman u nokaut fazu pridružili su se Atletico Madrid, Lazio, Barcelona i Borussia Dortmund

29.11.2023. 09:50
  • Podijeli:
psg -reuters-6459206af2dd1.webp Foto: Reuters

Peto kolo Lige prvaka počelo je večerašnjim utakmicama u grupama E, F, G i H.

Bayernu, Interu, Leipzigu, Manchester Cityju, Real Madridu, Real Sociedadu, odnosno timovima koji su ranije osigurali plasman u nokaut fazu pridružili su se Atletico Madrid, Lazio, Barcelona i Borussia Dortmund.

Barcelona je preokretom protiv Porta (2:1) stigla do četvrte pobjede i 12. boda u grupi H, ostavivši iza sebe Shakhtar i Porto koji imaju po devet bodova.

Porto je poveo na Olimpijskom stadionu u Barceloni golom Pepea u 30. minuti. Dvije minute poslije Portugalac Cancelo je pogodio za poravnanje, a portugalska veza u presudila je Portu u 57 minuti. Cancedlo je asistirao, a Felx pogodio za trijumf  Katlaonaca.

U šestom kolu snage će odmjeriti Antwerpen - Barcelona i Porto - Shakhtar.

Poredak: Barcelona 12, Porto 9, Shakhtar 9, Antwerpen 0

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()