Marinović: Evropa ne prašta promašaje

"U ovakvim utakmicama, protiv ovakvog rivala, šanse se moraju iskoristiti. To je večeras bila razlika"

03.08.2023. 23:02
  • Podijeli:
Vinko Marinović_FK Borac-64500d2867487.webp Foto: FK Borac

Šef stručnog štaba fudbalera Borca Vinko Marinović eliminaciju od Austrije u kvalifikacijama za Ligu konferencije ocijenio je kao bolnu.

Banjalučani su u spektakularnom ambijentu Gradskog stadiona poraženi 1:2, iako su vodili 1:0.

A kako je sastav iz Beča dobio prvi duel sa 1:0, prošao je dalje.

Nakon 180 minuta fudbala, može se reći zasluženo.

Pa ipak, ostaje žal zbog prečke koju je na 0:0 pogodio Zoran Kvržić, kao i na ziceru koji na 1:1 nije realizovao Stojan Vranješ.

Ti promašaji su, na koncu, skupo plaćeni.

"Prije svega, čestitam rivalu na prolasku i želim mu sreću u trećem kolu. Što se nas tiče, mi smo odigrali dosta dobru utakmicu, propustili smo dosta prilika, a u Evropi morate da ih iskorištavate. Imali smo veliku podršku, hvala sjajnoj publici koja je pomogla igračima da daju maksimum. U ovakvim utakmicama, protiv ovakvog rivala, šanse se moraju iskoristiti. To je večeras bila razlika. Na kraju, nije prijatan osjećaj, jer smo i u prvoj i u drugoj utakmici imali šanse da epilog bude drugačiji", jasan je Marinović, koji u ovom trenutku nije mogao da govori o povredi golmana Nikole Ćetkovića u samom finišu meča.

Ako se zna da je i Bojan Pavlović van stroja, jasno je da je pozicij među stativama postala gorući problem za Crveno-plave 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()