Marco Reus se emotivnim riječima obratio navijačima Dortmunda

Odlazak legende

04.05.2024. 13:31
  • Podijeli:
marco reus reuters-66361588998d1.webp Foto: Reuters

Marco Reus će na kraju sezone otići iz Borussije Dortmund.

Dugogodišnji fudbaler “Milionera” obratio se navijačima i potvrdio da će poslije 12 godina napustiti klub iz Dortmunda.

U redove velikana sa “Signal Iduna Parka” stigao je iz druge Borussije, one iz Moenchengladbacha 2012. godine.

“Nevjerovatno sam zahvalan i ponosan na ovo posebno vrijeme u mom voljenom klubu. Proveo sam više od pola života u klubu i uživao u svakom danu, iako je, naravno, bilo teških trenutaka. Već znam da će mi biti teško da se oprostim na kraju sezone”, rekao je bivši njemački reprezentativac.

Reus je u dresu Borusije osvojio dva Kupa Njemačke, 2017. i četiri godine kasnije.

Upisao je 424 nastupa i dao 168 golova za ekipu iz Dortmunda.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()